PROGRAMAJÁNLÓ  2022. december 16.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Kertvárosi Karácsony

Karácsonyi készülődésre várja az érdeklődőket a Kispest Kertvárosi Közösség Egyesület a Kertvárosi Közösségi Házba 2022. december 18-án.

Sok szeretettel hívunk mindenkit 0-99 éves korig az adventi készülődés részeként egy közös karácsonyfa-díszítéssel egybekötött kellemes időtöltésre, jó hangulatú beszélgetésre. A program zárásaként a DramArtKid Társulat karácsonyi énekeivel kívánunk mindenkinek békés, boldog karácsonyt!

A program 13:30 kezdődik azoknak, akik szeretnék a kertvárosi karácsonyfát saját kézzel készített, névvel megjelölt dekorációval díszíteni, melynek az elkészítésében segítünk.

15:00-tól közös karácsonyfa díszítés vendéglátással (forró teáról, zsíroskenyérről az egyesület gondoskodik, és szívesen fogadjuk a házi készítésű finomságokat is), a fa díszítése alatt a karácsonyi hangulatról a Mézeskalács ovisok gondoskodnak az énekükkel.

16:00-tól a DramArtKid Társulat énekel nekünk karácsonyi dalokat. A DramArtKid egy olyan sokoldalú művészetterápiás foglalkozás sorozat, amelynek társulata önálló szellemi tartalommal bíró előadásokat hoz létre, mindig egy aktuális téma középpontba helyezésével. Író és rendező: Göncz - Tóth Szilvia, koreográfus: Szalai Zsófia. Fogadják őket szeretettel!

Bízunk abban, hogy minden korosztály számára sikerült karácsonyi hangulatot teremteni.

Kispest Kertvárosi Közösség Egyesület 

kertvarosi-karacsony