PROGRAMAJÁNLÓ  2018. január 16.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

IV. Kispesti Üzleti Találkozó

Mi fán terem a stratégia? - Első lépések a siker felé! Címmel 2018-ban a IV. Kispesti Üzleti Találkozóra kerül sor a KMO-ban 2018. március 23-án, pénteken 10 és 14 óra között.

bal-archiv

Egy terv, egy stratégia nem csak a vállalkozásokban, üzletekben fontos és elmaradhatatlan elem, hanem a háztartásainkban, az önkormányzatokban, az intézményekben is! Bármihez fogunk, először egy koncepcióval kezdünk, aztán számításokat kell végezzünk. Lehet ez a lakásunkban egy ablakcsere, vagy az intézményekben egy féléves munkaterv, netán egy pályázat megalkotása, vagy üzletünkben a termék, illetve szolgáltatás értékesítése szempontjából egy üzleti terv. Ehhez a gondolatmenethez igyekszünk mi a márciusi konferenciával hozzájárulni. Vajon, mit gondol erről a politikus, az intézményvezető, a cégvezető, az elemző, vagy a protokoll szaktanácsadó?! A díjmentes vállalkozói, intézményi fórumot Kispest Önkormányzata és a KMO közösen szervezési. Előadások, ismerkedés, társasági délelőtt, konzultációk, kérdések és válaszok, névjegycsere, frissítő, kávé, szendvicsebéd, Kispesten és környékén élő és tevékenykedő vállalkozók, intézményekben dolgozók részére!

Program:

9.30-10.00 regisztráció, beszélgetés, névjegycsere, kávé mellett,

10.00-10.05 a házigazda köszöntője: Gábor Ilona igazgató, KMO,

10.05-10.10 önkormányzati köszöntő: Gajda Péter polgármester,

10.10-10.20 megnyitó: Burány Sándor országgyűlési képviselő,

10.20-10.30 programismertető, levezető elnök: Vinczek György alpolgármester,

10.30-10.55 Madar Norbert üzletágvezető - GKI Digital Kutató és Tanácsadó Kft., Stratégia nélkül nem megy – a tudatos tervezés, és ami mögötte van - Tippek és tévhitek elemzői szemszögből a helyes kérdésfelvetéstől, a célok kijelölésén át, egészen a számokra alapozott döntéshozatalig! (A GKI Gazdaságkutató Zrt. - a kft. anyacége - az egyik legmeghatározóbb szereplő a független magyar makrogazdasági elemzések és előrejelzések piacán. A GKI rendszeresen készít gazdasági felméréseket, előrejelzéseket, hatásvizsgálatokat, emellett évente közel 50-70 egyedi elemzés készül a cégnél.).

11.00-11.20 dr. Marczi Erika cégvezető - Diamonds International Corporation Magyarország Kft. A vállalkozás kockázata – a kockázat vállalása – a kockázatok jogi, műszaki, makró és mikró gazdasági, humán, tőke viszonylatai és azok kezelésének lehetséges módjai (a Diamonds International Corporation – D.I.C. a.s. 2005 őszén alakult Csehországban. A társaság fő tevékenysége: gyémánt ékszerek gyártása; ezen termékek kis- és nagykereskedelme, befektetési gyémántok értékesítése és a szakterülethez kapcsolódó tanácsadás.).

11.30-13.00 Görög Ibolya (protokoll szaktanácsadó, a G-Protokoll Bt. ügyvezetője) Üzleti protokoll c. előadása. A siker egyik – ha nem nagyobb – alapja a kinézet, megjelenés, viselkedés, mimika, protokoll. A legnagyobb hazai szaktekintély érkezik hozzánk, hogy bevezessen bennünket az üzleti protokoll rejtelmeibe.

13.00-13.15 tájékoztató aktuális témákról,

13.15-13.30 az üzleti találkozó zárása - tapasztalatcsere,

13.30-14.00 Szendvicsebéd, eszmecsere.

A korábbi évek hagyományait követve várjuk cégek, intézmények bemutatkozó anyagait: szórólapjait, kiadványait is! A belépés díjmentes, a programon előzetes regisztrációval (2018. március 20-ig) lehet részt venni! Regisztráció e-mailen: p.toth@kmo.kispest.hu, vagy közvetlenül a KMO honlapján (cég/intézmény/név, cím, email, telefon megadásával)

A rendezvény rendszeres támogatói: Kispest Önkormányzata, Penzio17 Kft., KMO Művelődési Ház.

Bővebb információ: P. Tóth Erzsébet, 282-9752/0106m., p.toth@kmo.kispest.hu.