PROGRAMAJÁNLÓ  2018. március 14.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Mozgásterápiák

A gyermekek testi, értelmi és érzelmi fejlődésével kapcsolatos kérdésekről hallgathatnak előadást az érdeklődők 2018. március 23-án, pénteken a WKK-ban.

baba 

Az előadás annak a sorozatnak a része, ami egy fejlesztőpedagógus szemével igyekszik választ adni azokra a kérdésekre, mellyel gyermekeink fejlődését figyelve szülőként találkozhatunk. Számba veszi a leggyakoribb nehézségeket, és utat mutat a megoldások felé.

Március 23-án, pénteken 18.00-19.30 óráig a mozgásterápiák lesz szó. Milyen mozgásterápiára van szüksége egy megkésett mozgásfejlődésű csecsemőnek, és milyenre egy tanulási problémás iskolásnak? Miben és hogyan tudnak segíteni a mozgásterápiák? Hol érhetők el, kik tartják és milyen rendszerességgel a foglalkozásokat?

Előadó: Romhányi Réka alapozó- és homloklebeny mozgásterapeuta, fejlesztőpedagógus, gyógytestnevelő-testnevelő tanár, két kisgyermek édesanyja

A terem korlátozott befogadó képessége miatt, kérjük, hogy részvételi szándékát előzetesen jelezze a romhanyi.reka@gmail.com e-mail címen! Köszönjük!

Az előadáson és az azt követő tanácsadáson a részvétel díjtalan!