PROGRAMAJÁNLÓ  2019. május 06.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Kispesti Városünnep – Tucatnyi vidámság

Kispest önálló településsé válásának 148. évfordulóján 12. alkalommal szervezi meg a KMO Művelődési Ház a Városünnepet a Templom téren június 1-2-án.

varosunnep2019

Szombaton és vasárnap remek hangulatú családi program, sztárfellépők hada, kirakodóvásár, kulturált vendéglátás várja az érdeklődőket a Templom téren és az Ady Endre úton. Kispest önálló településsé válásának 148. évfordulóján.

Színpadi programok
- Június 1.: Weinkillers, Kései kitérő, Stoned (Rolling Stones Tribute), Reckless Roses (Gun's and Roses Tribute), Lóci játszik, Hiperkarma
- Június 2.: Kifli zenekar, a KMO csoportjai, Obsitos Fúvószenekar, Shygys, Dér Heni, Kuti Róbert, Bon-Bon együttes, Bereczki Zoltán, Zoltán Erika, Király Linda és Király Viktor, Karthago

Kísérő programok
Többek között lesz mobil kalandpark, kenuverseny, ügyességi játékok és virtuális játékok virtuális játékok. Kipróbálhatják az érdeklődők a rekeszmászást vagy a falmászást, de találkozhatnak az veterán autókkal, öreg motorokkal, régi tűzoltóautóval és tüzes játékokkal, helikopter szimulátorral, party-játékokkal és fotószínházzal is. Pihenésre és lazításra is lehetőség nyílik a babzsákos pihenőparkban, és a kicsik is jól érezhetik magukat a babasátorban.