KÖZLEMÉNYEK  2023. november 16.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Kispest 65+ Utalványprogram - Elfogadóhelyek listájával

Kedves Kispesti Idősek!

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy javaslatomra a képviselő-testület döntött a Kispest 65+ Utalványprogram idei bevezetéséről.

A program alapján ez év decemberében, minden 65 év feletti kispesti 5000 Ft értékben vásárlási utalványt kap.

Az elmúlt évek COVID-válsága és az energiakrízis leküzdése után azon dolgoztunk, hogy stabil, biztonságos költségvetéssel tudjuk működtetni szeretett kerületünket, Kispestet, és megpróbáljunk erőnkhöz mérten segítséget nyújtani azoknak, akik a válságos évek után szintén nehéz helyzetben vannak.

A kerületben több mint 13 ezer idős ember él, most elsősorban nekik szeretnénk a 65+ Utalványprogrammal segítő kezet nyújtani, amellett, hogy továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk mindazon programjaink fenntartására és fejlesztésre, amelyek valamennyi korosztályban támogatást adhatnak a segítségre szorulóknak.

Az utalványokat igazolvánnyal rendelkező kollégáink december második hetétől kezdődően viszik házhoz az arra jogosultaknak. Amennyiben az arra jogosult nem tartózkodik otthon, az alább található, kitöltött meghatalmazás birtokában az arra felhatalmazott személy is átveheti az utalványt.

Az ajándékutalvány érvényességi ideje, ameddig az elfogadóhelyeken beváltható (levásárolható): 2024. december 31. napja.

További információt a 3474-525 telefonszámon kérhetnek.

Engedjék meg, hogy magam és az önkormányzat nevében valamennyiüknek jó egészséget, áldott, békés karácsonyt és boldog új évet kívánjak!

Kispest, 2023. november

Tisztelettel:

Gajda Péter
Kispest polgármestere

segites-kezek-jo