KERÜLETI KORMÁNYHIVATAL  2013. január 07.

Budapest Főváros Kormányhivatala XIX. kerületi Hivatala

Dr. Kosik Rita hivatalvezető-helyettes

1195 Budapest, Városház tér 18-20. 

Tel.: 896-4417

A XIX. kerületi járási hivatal a Polgármesteri Hivatallal egy épületben, de külön, a Városház tér 18-20. alatt működik a Kossuth Lajos utca felőli bejárattal, az Okmányiroda pedig az Árpád utca felőli bejárattal. 

Tisztelt kerületi lakosok!
Tisztelt ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a járások kialakításáról, valamint egyes ezzel összefüggő törvények módosításáról szóló 2012. évi XCIII. törvény, valamint a járási (fővárosi kerületi) hivatalokról szóló 218/2012. (VIII. 13.) Korm. rendelet alapján 2013. január 1-től számos, korábban az önkormányzatnál intézhető ügykör - többek között az okmányirodai, gyámhivatali feladatok - átkerültek Budapest Főváros Kormányhivatala szervezetébe tartozó fővárosi kerületi hivatalokhoz.

A fenti ügytípusokról, az azokhoz kapcsolódó letölthető dokumentumokról, valamint Budapest Főváros Kormányhivatalainak kerületi elérhetőségeiről az alábbi webes elérhetőségeken, a hivatkozásokra kattintva kaphatnak bővebb, részletesebb információkat.

Az egyéni vállalkozóról és egyéni cégről szóló 2009. évi CXV. törvény rendelkezése alapján az egyéni vállalkozásokkal kapcsolatos bejelentések megtétele - kivéve a tevékenység megkezdése és megszüntetése - elektronikus úton, az ügyfélkapun keresztül történik. A hatályos nyomtatvány elérhető a www.nyilvantarto.hu oldalon. /Az űrlapok letöltése előtt minden esetben szükséges az oldal frissítése, ellenkező esetben a hivatal nem tudja befogadni a kérelmet!/ 


Hivatali telefonkönyv

Ügyfélfogadás