KÖZLEMÉNYEK  2019. augusztus 16.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Lakossági felhívás Budapest teljes körű csatornázásának biztosítása érdekében

A Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében az Európai Unió és a Kormány támogatásával, Budapest Főváros Önkormányzatával együttműködésben arra törekszik Kispest, hogy a kerület összes háztartása rá legyen kötve a csatornahálózatra.

Tisztelt Kispestiek!

Kispest Önkormányzata az utóbbi években is igyekezett minden fejlesztési forrást igénybe venni, hogy mind az épített környezet, mind a szolgáltatások a lakosság egyre magasabb életszínvonalát eredményezzék.

A Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében az Európai Unió és a Kormány támogatásával, Budapest Főváros Önkormányzatával együttműködésben arra törekszünk, hogy Kispest összes háztartása rá legyen kötve a csatornahálózatra.

A 1273/2019. (V.14.) Korm. határozat 6. számú melléklete szerint Budapest teljes körű csatornázásának biztosítása érdekében, a hálózati elemek további fejlesztésére a Kormány 1,8 milliárd Ft fejlesztési forrást biztosított.

Célszerűen ez azt jelenti, hogy a megvalósult BKISZ VI., illetve a folyamatban lévő BKISZ VII. programban szereplő csatornázandó utcákon felül, további kerületi igények megvalósítására van lehetőség.

Amennyiben az ön háztartása nincs rákötve a csatornahálózatra, de szeretne rácsatlakozni, kérem, forduljon bizalommal a Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Iroda
munkatársaihoz (cím: 1195 Budapest, Városház tér 18-20. telefon: (06-1) 3474-533 fax: (06-1) 3474-681 e-mail: varosgazd@kispest.hu).

A beérkező igényeket Kispest Önkormányzata szeptember 13. (péntek) határidővel várja.

Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Iroda