KÖZLEMÉNYEK  2020. május 18.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Ebösszeírás meghosszasbbított határidővel

Tisztelt kispesti Ebtartók! Tisztelt Kutyatulajdonosok!

Budapest Főváros XIX. Ker. Kispest Önkormányzata 2020 évben az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény előírásai alapján ismételten ebösszeírást tart.

Tekintettel arra, hogy a Covid-19 vírussal kapcsolatos zárlati intézkedések miatt, néhányan önhibájukon kívül a meghirdetett időintervallumon belül bejelentési kötelezettségüknek nem tudtak eleget tenni, a 2020-as évi kispesti ebösszeírási akciót a korábban meghirdetett feltételekkel, 2020. június 15-ig meghosszabbítjuk.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Magyarország Kormánya által 2020. március 11-én elrendelt veszélyhelyzetre tekintettel, a koronavírus-járvány miatt elrendelt döntés értelmében a Polgármesteri Hivatal 2020. március 17-től a Hivatalban a személyes ügyfélfogadás lehetősége korlátozottan biztosított, ezért kérjük, hogy a kitöltött adatlapot lehetőség szerint elektronikus úton küldjék meg.

Amennyiben az ebösszeírással kapcsolatban bármilyen kérdésük vagy észrevételük merülne fel, az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetnek: E-mail: zoldprogram@kispest.hu, Tel.: 06-1/3474528

Együttműködésüket köszönöm!

Dr. Vitál Márton
jegyzőt helyettesítő aljegyző 

kutya