Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Egészségmegőrző és betegség-megelőző tevékenység támogatása - 2015.

Kispest Önkormányzata pályázatot ír ki a kispesti szervezetek egészségmegőrzőés betegség-megelőző tevékenységének támogatására 2015-ben.

vernyomasmeres

A pályázat célja:
támogatásban részesíteni azokat a szervezeteket, amelyek részt vesznek a lakosság egészséges életmódra nevelésében felvilágosító előadások tartásával, egészségvédő programok szervezésével.

A pályázat kiírója:
Budapest Főváros XIX. ker. Kispest Önkormányzat Képviselő-testületének Közművelődési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi Bizottsága

A pályázat benyújtására jogosultak:
Kispesti illetőségű szervezetek egyesületek, alapítványok, civil társaságok, valamint a kerületben működő közintézmények, amelyek a pályázatukban leírt programjukkal a fenti célokat szolgálják.

A pályázat során elszámolható a támogatási szerződésben meghatározott program megvalósítása érdekében felmerülő programköltség.

A pályázatokat Budapest Főváros XIX. ker. Kispest Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Irodájára (1192 Budapest, Ady Endre út 7.) lehet benyújtani postai úton vagy személyesen ügyfélfogadási időben. A pályázatról érdeklődni lehet a 3474-615-es telefonszámon.

A pályázatnak tartalmaznia kell:
- a hiánytalanul kitöltött pályázati adatlapot
- 60 napnál nem régebbi törvényszéki kivonat vagy civil társaságok esetén az önkormányzati nyilvántartásba vétel igazolásának egyszerű másolatát (önkormányzat/fővárosi önkormányzat által működtetett intézmények kivételével)
- hatályos alapszabályának, alapító okiratának vagy civil társsági szerződésének másolatát (önkormányzat/fővárosi önkormányzat által működtetett intézmények kivételével), korábban már benyújtott okiratok esetén nyilatkozat azok változatlanságról
- a közpénzek átláthatóságáról szóló törvény szerinti nyilatkozatot és közzétételi kérelmet
- nyilatkozatot arról, hogy nincs köztartozása, nincs az Önkormányzat és szervei felé tartozása
- nyilatkozatot arról, hogy az Önkormányzat által részére korábban nyújtott támogatásokkal elszámolt
- nyilatkozatot arról, hogy nem áll csőd-, felszámolási- vagy végelszámolási eljárás alatt

Hiányosan megküldött vagy a beküldési határidő lejárta után benyújtott pályázatokat nem bírálunk el.

A pályázat nyerteseinek a támogatás felhasználásáról 2015. december 15-ig el kell számolniuk.

A pályázat beérkezési határideje: 2015. április 24.

Egy pályázó egy évben legfeljebb három pályázatot nyújthat be Kispest Önkormányzatához. A háromnál több pályázatot benyújtó pályázó adott évben kizárja magát a pályázatokon való részvételből. (142/1997. (II.18.) Ökt. határozat)

A pályázati adatlap ingyenesen átvehető a Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Irodáján (1192 Budapest, Ady Endre út 7.) vagy letölthető itt.

A beérkezett pályázati anyagokról a Közművelődési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi Bizottság dönt. Az alapítványok támogatásáról – jogszabályi kötöttség miatt – a képviselő-testület dönt.

A pályázatok elbírálását követően a döntésről a pályázók e-mailben/írásban kapnak értesítést, várhatóan 2015. május 31-ig.

Az Önkormányzat támogatási szerződést köt a pályázaton támogatást elnyert szervezetekkel, mely tartalmazza a felhasználás és az elszámolás módját. A pályázati felhívással együtt közzé tesszük a támogatási szerződés tervezetet is.

Budapest Főváros XIX. ker. Kispest Önkormányzata 

PÁLYÁZATI ADATLAP - (pdf)

PÁLYÁZATI ADATLAP - (doc)