HÍREK  2022. október 19.      421
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Elismerés Kispestnek

Negyedik alkalommal rendezték meg a Euroguidance Pályatanácsadói Díjátadót és konferenciát október 4-én Budapesten. A díj ünnepélyes átadásán a kispesti „Szakmák próbaútján" pályaválasztást segítő program I. helyezést ért el, valamint a módszertani eszközök kategóriában Deákné Császár Gabriella, a Kispesti Szociális Szolgáltató Központ korábbi munkatársa különdíjban részesült.

kszszc-dij
Szujkó Szilvia, a Kispesti Jóléti Egyesület (KIJE) elnöke, Vighné Vincze Erzsébet Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum vezetője, Deákné Császár Gabriella és Mester Gyöngyi tanácsadók

A díj azt igazolja, hogy az iskola- vagy pályaválasztás előtt álló fiatalokkal foglalkozni kell, mert szükség van rá, ez a téma fontos, ezek a projektek hasznosak és hiánypótlók. Azon vagyunk, hogy személyre szabottan és hatékonyan tudjunk segíteni sok-sok tapasztalással a jövő generációinak – tudtuk meg Deákné Császár Gabriellától.

A Euroguidance Hálózat 30 éve működik az európai tagországok részvételével. A hálózat elsődleges célcsoportjai az oktatásban vagy a foglalkoztatásban dolgozó, az életpálya-tanácsadásban érdekelt tanácsadók, szakemberek, szakpolitikusok. Magyarországon több mint 20 éves múltra tekint vissza a szakmai munka, 2015 óta a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal látja el a Euroguidance Központ feladatait.