HÍREK  2023. november 15.      595
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Rendőrök kaptak önkormányzati elismerést

A XIX. kerületi Rendőrkapitányság idei önkormányzati támogatásából 33, a kapitányság állományában dolgozó rendőr, illetve munkavállaló munkáját köszönték meg ma délelőtt. A Kispest közbiztonságáért végzett munkájuk elismeréséért járó oklevelet és jutalmat Gajda Péter polgármester és Krammer György Zsolt r. ezredes, kapitányságvezető adták át. Az eseményen jelen volt a három alpolgármester, Ternyák András, Varga Attila és Vinczek György, valamint Csatári Bálint közbiztonsági referens.

Rendőrök kaptak önkormányzati elismerést
A képre kattintva galéria nyílik. (35 kép)

Lényegesen nehezebb év volt az idei, mint az elmúlt évek bármelyike is, de a kiemelkedő munka kiemelkedő eredményeket hozott – kezdte köszöntőbeszédét a rendőrkapitány, aki szerint a lakossági bejelentések számának jelentős csökkenése is mutatja, hogy sikerült eredményeket elérni. Természetesen nem lehet hátradőlni, hiszen sok feladat lesz, de az együttműködés és az önkormányzat plusz támogatásának köszönhetően optimista vagyok a jövő tekintetében – tette hozzá Krammer György Zsolt.

Gajda Péter polgármester arról beszélt, hogy egy város életében a három legfontosabb tennivaló között ott szerepel a közbiztonság, amelyre a jövő évi költségvetésben több forrást biztosít majd az önkormányzat is. Ennek köszönhetően nagyobb lesz a közterületi jelenlét és az összefogás a kerület közbiztonságáért dolgozók, a rendőrség, a kerületi rendészet és a polgárőrség között.