HÍREK  2024. június 12.      216

Önkormányzati elismerést kaptak a rendőrség munkatársai

A BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányságának állományába tartozó, és az elmúlt időszakban kiemelkedő szakmai teljesítményt nyújtott munkatársak kaptak jutalmat ma a kapitányságon.

Önkormányzati elismerést kaptak a rendőrség munkatársai
A képre kattintva galéria nyílik. (12 kép)

Kispest rendőrkapitánya arról beszélt köszöntőjében, hogy a most jutalmazott nem hivatásos dolgozók a rendőrség második legnagyobb állományú csoportját képezik. A munkájuk jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a hivatásos állomány hatékonyan tudjon dolgozni. Végezetül az önkormányzatnak a támogató hátteret, a jutalmazottaknak pedig a lemondásokkal járó munkát köszönte meg Krammer György Zsolt rendőr ezredes.

Kispest polgármestere úgy fogalmazott, hogy idén az egyik kiemelt közös feladata lesz az önkormányzatnak és a kapitányságnak a közterületi rendőri jelenlét megerősítése. Gajda Péter az elismerések kapcsán a csapatjáték fontosságát hangsúlyozta: akiket ma köszöntünk, általában nincsenek az első vonalban, de ahol nagy csapatban kell dolgozni, nem lehet eredményt elérni azok nélkül, akik nincsenek reflektorfényben. Megköszönve a jutalmazottak elmúlt időszakban végzett kiváló munkáját, azt ígérte, hogy az önkormányzat erejéhez mérten az eddigi vagy annál magasabb szinten szeretné folytatni a közös munkát és az együttműködést a következő években.