HÍREK  2014. december 17.      892
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Véget ért a Szenior Akadémia őszi kurzusa

Az előadások nyolcvan legaktívabb résztvevője oklevelet kapott a keddi záró rendezvényen a KMO-ban. A tervek szerint az önkormányzat támogatásával jövőre tovább folytatódik az ötven felettiek ingyenes képzése.

Véget ért a Szenior Akadémia őszi kurzusa
A képre kattintva galéria nyílik. (9 kép)

Már a harmadik félévükön vannak túl a Szenior Akadémia hallgatói. Az idei záróeseményen a polgármester adta át az elismerő okleveleket mindazoknak, akik a legtöbb előadáson vettek részt. Gajda Péter elismerően szólt az ötletről és arról, hogy jó döntés született akkor, amikor az önkormányzat olyan oktatási formákat keresett, amelyek segítik az 50 felettiek korszerű és hasznos információkkal, ismeretekkel való „felvértezését”, mint például a számítógépes és nyelvtanfolyamok is. A polgármester ígéretet tett arra, hogy jövőre folytatódik szenior korosztály ingyenes képzése.

A kispesti akadémia a harmadik legnépszerűbb és leglátogatottabb az országban működő 17 akadémia közül – jelentette ki Jászberényi József, a Zsigmond Király Főiskola tanára, a szenior akadémiák főszervezője, aki elmondta, hogy a XIX. kerületben élő szeniorok nagyon érdeklődőek és aktívak voltak az előadásokon.