HÍREK  2015. május 12.      1,217
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Kezdődhet az udvari játékok felújítása a Zöld Ágacska oviban

Elkészült a műszaki felmérés és az árajánlat is a Zöld Ágacska óvoda udvari játszószereinek cseréjére, felújítására: hamarosan indulhat a munka.

Kezdődhet az udvari játékok felújítása a Zöld Ágacska oviban
A képre kattintva galéria nyílik. (6 kép)

Úgy tudjuk, nem az önkormányzat gondatlanságából, vagy nemtörődömségéből nem történt meg eddig az elhasználódott kerti bútorok és játékok cseréje, javítása a Zöld Ágacska óvodában, hanem mert a korábbi VAMŰSZ-vezetés ceruzája vastagon fogott az árajánlatnál. Ezért akkor, azon az áron, ami a jelenlegi többszöröse volt, nem indultak el a munkálatok.

Néhány hete Gajda Péter polgármester, Kertész Csaba alpolgármester, Kránitz Krisztián, a VAMŰSZ megbízott új igazgatója és Bán Zoltán, a Közpark Kft. vezetője az óvodában jártak, ahol ígéretet tettek a munkák mielőbbi kezdésére. A polgármestertől megtudtuk, várhatóan 500 ezer forint elegendő lesz a legszükségesebb felújításokra, a javíthatatlan eszközök (sérült pad, hintaállvány) elbontására, cseréjére. Az óvodában tavaly fejeződött be a pincében húzódó 35 éves alapvezetékek, a víz- és csatornahálózat, valamint a fűtéscsövek cseréje. Erre akkor csaknem 11 millió forintot költött az önkormányzat.