HÍREK  2018. április 19.      1,074
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Kész a parkoló a Pannónia iskola előtt

Harminckét új parkolóhelyet alakíttatott ki az önkormányzat a Corvin körúton a Pannónia iskola előtt. Nyolcmillió forintba került a beruházás.

Kész a parkoló a Pannónia iskola előtt
A képre kattintva galéria nyílik. (4 kép)

Harminckét parkolási hely kialakításával igyekeztünk megoldani a parkolási gondokat, korábban ugyanis problémát okozott, hogy nem volt hely az iskola és az óvoda környezetében, rendezetlen körülmények között parkoltak az autósok. Erre a beruházásra 8 millió forintot fordítottunk, az idei évben összesen 50 milliót szánunk parkolók kialakítására Kispest-szerte: a lakótelepi részen és ahol szükség van rá – tájékoztatta lapunkat a helyszínen Gajda Péter polgármester, aki kérdésünkre megerősítette, a kispesti közterületeken továbbra is ingyenes marad a parkolás.

A Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Iroda csoportvezetőjétől, Bakos Gézától megtudtuk, mintegy 10 nap alatt készült el a munka, a 32 parkolóhelyet az iskola előtti részhez hasonlóan az úttengelyre merőlegesen alakították ki. Az autósok már ma délutántól használhatják a parkolókat, az egyes helyeket jelző felfestés egy héten belül elkészül.