VELÜNK TÖRTÉNT...  2023. június 29.      407
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Elindultak a szociális centrum táborai

Sok élménnyel zárult a szünidő első hetében lezajlott szabadidős tábor a Kispesti Család- és Gyermekjóléti Központban.

Elindultak a szociális centrum táborai
A képre kattintva galéria nyílik. (7 kép)

A szünidő első hetében 15 gyermekkel vette kezdetét a Kispesti Család- és Gyermekjóléti Központ óvodai és iskolai szociális segítői által megszervezett szabadidős tábor. A gyerekeket minden nap 8-tól délután négy óráig változatos programokkal, szabadidős és társas játékokkal, nassolnivalóval és ebéddel vártuk. Az intézmény által gondozott gyerekek ingyenesen vehettek részt a programokon.

A hét folyamán a gyerekek eljutottak az Aeroparkba, a Tropicáriumba, a Magyar Zene Házába és a Kispesti Uszodába.

Sokan még sohasem jártak ezeken a helyeken, így teljesen új élményben volt részük. Fontos megemlítenünk, és utólag is nagyon hálásak vagyunk az általunk megálmodott programban résztvevő intézményeknek, amelyk közül szinte mindegyik kedvezményes – sőt kettő: a Kispesti Uszoda és az Aeropark – ingyenes jegyekkel támogatta a gyerekek szórakozását.

Külön köszönjük az Élelmiszer Bank „Édesszáj” pályázatának támogatását, mely a gyerekek nassolnivalóit, az édes felfrissülést finanszírozta.

A nyár folyamán még három tábor várja a kispesti fiatalokat: július 3-án művészetterápiás tábor veszi kezdetét, ahová a nagyobbakat várják; július 10-én újabb hét vár a kisebbekre különféle szabadidős programokkal; a Zootábor pedig augusztus 21-én kezdődik.

Galambos-Turi Lilla óvodai és iskolai szociális segítő