VELÜNK TÖRTÉNT...  2017. június 29.      1,974
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

KlímaSztár wekerleiek

A Wekerletelep közösségének ítélt díjat vettük át kedden Egyházasfalu, Őriszentpéter, Kunsziget és Szekszárd társaságában, Sopronban.

KlímaSztár wekerleiek
A képre kattintva galéria nyílik. (3 kép)

A Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség elismerése Wekerletelep egész közösségének szól a klímavédelemben végzett munkánkért, legyen az a 2008-ban Daniel van der Lek es a WTE által indított szigetelési program, a WKK-val rendezett családi zöld szombatok, a komposztprogramok Stigivel, a palántázások, a Wekerlei Kispiac népszerűsítése, a kispesti menzafigyelő munkája, Barbara Cseperkálóné Mirek biokertész tanfolyamai, Debreczeni Zsuzsa és Szeghi Gábor helyi gazdaságfejlesztési kezdeményezései, mint a bolhapiacok vagy a Tessék Csak kártya, a wekerlei zöldségkommandó munkája és minden és mindenki más, ami és aki ahhoz járul hozzá, hogy Wekerletelep klímabarát és emberbarát lehessen. A díjat a kezdeményezők képviseletében Tracey Wheatley és Ferenczi István vette át.

Mindenkinek nagyon köszönjük az elmúlt kilenc évet, azokat is a szívünkben hordozzuk, akiket most név szerint nem említettünk. További jó munkát és sok örömteli órát mindannyiunknak!

Tracey Wheatley