VELÜNK TÖRTÉNT...  2017. október 26.      1,011
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Jótékonysági koncerten zenéltünk

Az Idősek Világnapja alkalmából rendezett Jótékonysági Koncerten, 2017. szeptember 29-én, ismét nagy sikerrel szerepelt az Obsitos Fúvószenekar.

obsitos01

A jótékonysági estet a Budapest Helyőrség Szociális Alapítvány az MH vitéz Szurmay Sándor Helyőrség Dandárral együttműködve rendezte a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központ – színháztermében. A rendezvény első részében a zenekar lépett fel, a második részében operett-összeállításokkal fiatal és nagyon tehetséges előadóművészek mutatkoztak be.

obsitos02

A jótékonysági estre népszerű és szórakoztató műsorral készült a zenekar, amelyet meglepetésvendégekkel, a Tuba-dúrockkal színesítettek. A meglepetéscsapat rendkívül sajátos formáció volt, három bohém tubással, egy csellistával és egy ütőssel, akik a fanfártól a ragtime-on át, ismert filmzenéken keresztül, magyar rockklasszikusokig minden műfajból csipegettek.

A Jótékonysági Koncert ingyenes volt, a nézők lehetőségeikhez mért adományai teljes egészében a rászoruló budapesti honvédségi nyugdíjasok és az Alapítvány által támogatott, krónikus betegellátást végző intézetben fekvő betegek Karácsonyi Ajándékcsomag Akciója feltételeinek megteremtését szolgálták.

Obsitos Fúvószenekari Egyesület