VELÜNK TÖRTÉNT...  2019. november 28.      658
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Kispest Kupa asztalitenisz-versenysorozat

A Kispest Kupa 2019. asztalitenisz-versenysorozatunkat idén is öt napon keresztül bonyolítottuk le, november 18. és 24. között. Nagyszabású sporteseményünknek a Gábor Áron Általános Iskola adott otthont, a Külső-Pesti Tankerületi Központ támogatásával, valamint a XIX. kerületi Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási és Szociális Irodájának hathatós segítségével tudtuk idén is a már meg szokott színvonalat tartani.

Kispest Kupa asztalitenisz-versenysorozat
A képre kattintva galéria nyílik. (22 kép)

November 23-án az utánpótlás-versenysorozatot Gajda Péter polgármester úr nyitotta meg, és köszöntötte a résztvevőket, kísérőket.

Az ötnapos rendezvényen összesen 183 fő vett részt, ami jól mutatja, hogy a gyerekek a sportolást, azon belül az asztaliteniszt nagyon szeretik, és szükség van hasonló rendezvényekre.

A verseny lebonyolítása kétvereséges 16-os táblán került megrendezésre, valamint az UP és a páros kategóriákat csoporttáblán bonyolítottuk le. A rendezvény színvonalát segítette, hogy idén a főtáblára jutott gyermekek mellett a vigaszágat is megrendeztük, így a legtöbb gyermek legalább 4-5 mérkőzést játszhatott.

A gyermekeknek rendezett versenynapokra üdítőkkel és csokikkal kedveskedtünk a résztvevőknek. Az első három helyezett gyermek kategóriánként az érmeken felül, díjként csokoládét is vihetett haza.

Ezúton köszönjük a XIX. kerületi Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási és Szociális Iroda, a Külső-Pesti Tankerületi Központ és a Gábor Áron Általános Iskola támogatását a sikeres rendezvény lebonyolításához.

Kerekes Balázs Kispesti Sportközpont
Horváth Tamás Kispest SE asztalitenisz