VELÜNK TÖRTÉNT...  2019. december 16.      521
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Hasznos karácsonyi ajándékot kapott a Wekerlei Kultúrház

Paróczai Anikó, a Wekerletelep egyik új képviselője látogatott el december 13-án a Wekerlei Kultúrházba, hogy átadja karácsonyi felajánlását az intézmény dolgozóinak.

Hasznos karácsonyi ajándékot kapott a Wekerlei Kultúrház
A képre kattintva galéria nyílik. (10 kép)

A képviselő asszony előzőleg azzal kereste meg a ház vezetőjét, hogy szeretné felajánlani egyhavi képviselői költségkeretét, 50.000 forintot, az intézménynek. A kultúrház dolgozói úgy döntöttek, hogy leghasznosabb lenne, ha informatikai eszközöket kapna a ház a keretből. Így a pénteki napon megtartották az ünnepélyes átadót, melynek keretében a WKK külső tápegységgel, adattárolókkal és egyéb kisebb kiegészítő informatikai eszközökkel lett gazdagabb. Az intézmény két épületében tíz darab számítógép mellett dolgoznak a kollégák, akik nagyon jól tudják majd hasznosítani az ajándékba kapott eszközöket.

Az átadó után 14 órától kezdődött el a WKK Foltmágusok foltvarró csoportjának a kiállításmegnyitója. A megnyitók a képviselő asszony köszöntötte a csoport tagjait, majd Botos Kata a csoport vezetője köszönte meg a tagok kitartó munkáját és hogy annyi sokféle alkotást hoztak el. Szabó Mária, az intézmény igazgatója csodálatát és tiszteletét fejezte ki a foltvarrás profi művelőinek, hiszen az aprólékos varrás mellett az anyagok beszerzése és összeállítása is óriási kihívás. A tárlat január 11-ig tekinthető meg a WKK nyitvatartási idejében.

Wekerlei Kultúrház