PROGRAMOK KISPESTEN  2017. augusztus 25.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Új hétköznapi foglalkozások a WKK-ban

Az idei őszi-téli idényben is találnak új hétköznapi elfoglaltságokat az érdeklődők maguknak és gyermekeiknek a Wekerlei Kultúrházban.

wkk-foglalkozas

A már évek óta nagy sikerrel futó, gyerekeknek és fiataloknak szóló tanfolyamok mellett szeptembertől ismét indulnak új foglalkozások: Kids Club–Baby Club, Kids Club, Akrozz velem!, klasszikus balett, népek tánca, tini kangoo, bűvésztanfolyam, valamint újra lesz Black Top hip-hop táncoktatás is.

Felnőtteknek kínál tanulási vagy kikapcsolódási lehetőséget a Paverpol tanfolyam, a hobbiszintű virágkötő tanfolyam, a konfliktuskezelési tanfolyam vagy a zumba fitness.

Iskolai csoportokat várnak az emberjogi rendhagyó órák 3-8. osztályig, melyekhez előzetes egyeztetést kérnek a szervezők.

A könyvtár is készül újdonságokkal a hidegebb napokra. A már futó klubok – versbarátok klubja, családi társasjáték klub, kabarétörténeti klub, világjárók klubja, péntek esti mesék gyereknek – mellett ősztől elindul az angol nyelvi klub és a kíváncsiak klubja, melyeken a részvétel díjtalan.

A klubok mellett csoportos könyvtári foglalkozásokkal és papírszínházi előadásokkal is várják a kisebb gyerekeket. A foglalkozások előzetes egyeztetés alapján, de szintén díjtalanul látogathatók.

A Wekerlei Könyvtárban is lesznek tanfolyamok, melyeknek egy része, a tanulástechnikai Lépéselőny tanfolyam I. és II. térítés ellenében, a hatékony álláskeresést segítő Hogyan készítsünk önéletrajzot? viszont térítésmentesen vehető igénybe.
Szeretettel vár továbbra is minden tanulni, kikapcsolódni, mozogni vágyó gyermeket és felnőttet a Wekerlei Kultúrház és Könyvtár.

A programok részletes leírását keressék a wkk.kispest.hu weboldalon.

WKK