PROGRAMAJÁNLÓ  2014. szeptember 23.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Mihály-napi búcsú

A szüret jegyében rendezik a hagyományos Mihály-napi búcsút 2014. szeptember 27-én a Templom téren. Változatos színpadi programokkal, neves művészekkel, számtalan kiegészítő vigassággal búcsúztatja a nyarat az önkormányzat és a KMO Művelődési Ház.

mihaly-napi-bucsu

Szeptember 27-én 10.30-tól vásári forgataggal indul nap. A színpadi műsor mellett számos kiegészítő programmal is kedveskedik a közönségnek a szervező KMO, hiszen „Furfangos Csudavilág”, népi játszóház, perecsütöde, népi játékok, népi mesterségek bemutatói, lószőr ékszerkészítő, sajtkészítő, állatsimogató, borászati bemutató, ízes ételek kóstolása és még sok minden más is várja a térre látogatókat.

A nap folyamán fellép a Bergengóc Zenegóc társulat, a Guča Partyzans, a Mydros együttes, a Kaltenecker zenekar, Farkas Bálint és Bálint Emese, Badár Sándor valamint Szalóki Ági és zenekara. Lesznek gólyalábas komédiások, műsort adnak a Kispesti Nemzetiségek. A búcsúval Kispest kapcsolódik az „Itthon vagy! Magyarország, szeretlek!” elnevezésű országos közösségi programhoz.