PROGRAMAJÁNLÓ  2018. január 22.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

I stand at the door

A Finucci Bros Quartet és Havas Lajos Chico lemezbemutató jazzkoncertjét élvezheti a közönség a Méltóság Napja templomban 2018. január 28-án 18 órakor.

- Balogh Roland (gitár) Junior Príma díjas jazzgitárművész, 2009-ben megnyerte a Montreux-i jazzgitárversenyt, 2010-ben a németországi „Voice and Guitar” versenyt, majd 2016-ban a világ legjobb gitárosának választották a Los Angeles-i Six String Theory gitárversenyen.
- Balogh Zoltán (zongora) 2007-ben ikertestvérével megalapította a Finucci Bros Quartetet. 2010-ben elküldte jelentkezését a montreux-i jazz-zongoraversenyre, ahová a több száz jelentkezőből beválasztották, és ahol végül harmadik helyezést ért el. 2012-ben a floridai Jacksonville-ben megrendezett jazz-zongoraverseny keretében a világ 3 legjobb jazz-zongoristája közé sorolták. 2012-ben a Finucci Bros Quartettel beneveztek a VI. Jazzy Dalversenyre, ahol a Szerelemre ébredt hajnalok című saját szerzeményükkel első helyezést értek el.
- Horváth Plútó József (basszusgitár) 2001-ben elnyerte az „Európa legjobb basszusgitárosa” díjat, 2003-ban megnyerte a nemzetközi Dandó Péter basszusgitárversenyt.
- Bordás József (dob) a Magyar Jazz Szövetség elnökségi tagja, saját dobiskolát hozott létre.
- Havas Lajos Chico (ének) jazz-énekes, zeneszerző, tanár, harsonás.

 finucci01