HÍREK  2024. június 10.      1,713

Újra Gajda: az ötödik ciklusát kezdheti ősszel csapatával

A kispestiek többsége ismét Gajda Pétert választotta polgármesternek. Az ősszel felálló képviselő-testületben többséget szerzett az MSZP–DK­–Momentum–Párbeszéd–LMP-koalíció.

A 2024. évi önkormányzati választáson a valasztas.hu adatai alapján az MSZP–DK­–Momentum–Párbeszéd–LMP-összefogás 12 képviselőt delegál az ősszel felálló új képviselő-testületbe (Fekete László 1. vk., Ternyák András 2. vk., Rátkay Andrea3. vk., Teknős Ferenc 4. vk., Somogyi Lászlóné 5. vk., Domokos Gábor 6. vk., Földesi Zsolt 7. vk., Szilas Kincső 8. vk., Paróczai Anikó 9. vk., Harányi Kázmér 10. vk., Varga Attila 11. vk., Vinczek György 12. vk.).

Az öt listás szavazaton a válsztás.hu szerint a Fidesz-KDNP és az MKKP osztozik (várhatóan Dódity Gabriella, Fekete Márk, Lazányi Ferenc, Song Simon a Fidesz-KDNP-ből és Ferancz Norbert az MKKP-ből lesznek még a testület tagjai).

Pozitív kampányt folytattunk, reméltük, hogy azt a munkát, amit elvégeztünk az előző ciklusban, értékelik a kispestiek. Köszönjük a választók bizalmát, köszönöm az eredményt a csapatnak, amely mögöttem állt. Amit ígértünk, továbbra is szeretnénk megvalósítani a biztonságosan fejlődő Kispestért – mondta el lapunknak Gajda Péter, Kispest régi-új polgármestere.

gajda-csapat