HÍREK  2024. július 16.      207

Gálaműsort tartottak a testvérvárosi diákok

Gála zárta a testvérvárosi diákcsereprogram idei magyarországi eseményeit hétfő délután a KMO-ban. Az eseményen a Smolyanból, Krzeszowicéből, Tasnádból, Pendik és Zomborból érkezett fiatalok és magyar táncosok mutatták be műsoraikat.

Gálaműsort tartottak a testvérvárosi diákok
A képre kattintva galéria nyílik. (16 kép)

Bernát Péter, a Polgármesteri Kabinet Iroda vezetője köszöntötte a bolgár, lengyel, román, török és szerb testvérvárosok diákjait, akik múlt kedden érkeztek Magyarországra. Az egyhetes magyarországi programot zárta a gála, amelyre lelkesen készültek a gyerekek és kísérőik. Zenés-táncos produkciók, valamint az országokat és a testvérvárosokat bemutató filmek szerepeltek a műsorban.

Kedden utaznak vissza csoportok, a zombori küldöttséggel együtt utaznak a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrummal kapcsolatban álló diákok, akik részt vettek a magyarországi programokon is. A külföldi fejezet augusztus 12-ig tart: a Gábor, az Eötvös és a Vass iskolák diákjai és kísérőik utaznak. Magyar részről összesen 98-an vesznek részt az idén 20 éves testvérvárosi diákcsereprogramban.

Gálaműsort tartottak a testvérvárosi diákok
A képre kattintva galéria nyílik. (6 kép)